Beleggingen


Optimaliseren van je portefeuille !

Geen enkele spaar- of beleggingsmethode – ook niet het spaarboekje – kan garanderen dat je spaargeld zijn waarde behoudt. Op lange termijn loop je het risico dat de rente op je spaarrekening de inflatie niet kan compenseren.

We raden mensen daarom aan om hun spaargeld te spreiden over verschillende beleggingen. Om een optimaal resultaat te verkrijgen, vertrekken we vanuit de specifieke financiële situatie van de cliënt en kijken we hoe we die kunnen optimaliseren.

We werken uw ideale portefeuille uit op basis van jouw profiel!

Speciale aandacht voor :

TAK 21

Dit is een levensverzekering met gegarandeerd kapitaal en rendement en waarbij de rendementsgarantie in het contract wordt gespecificeerd. Tot 50% korting op de instapkosten, voor grotere bedragen worden geen instapkosten aangerekend! We stellen voor u een risicoloze Tak- 21 portefeuille voor van de beste verzekeringsmaatschappijen:

TAK 23

Dit is een levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen en waarvoor de cliënt een keuze kan maken tussen verschillende risiconiveaus (Low, Medium, High).

Tak 26

Dit is een levensverzekering vergelijkbaar met Tak 21. Gegarandeerd kapitaal en rendement. Maar met andere fiscale regels dan bij de Tak 21. Er kan hierdoor wel op kortere termijn worden belegd met rendement.

Pensioensparen

Dat uw wettelijk pensioen niet zal volstaan om uw huidige levensstandaard te behouden, is ongetwijfeld een open deur intrappen.

Om deze kloof een stuk te dichten, is pensioensparen de meest voor de hand liggende keuze.

Als financieel adviseur kiezen wij resoluut voor de formule pensioensparen via een verzekeringscontract. Zelfs in turbulente financiële crisisjaren loopt u geen enkel risico!

Dit in tegenstelling tot een bancair pensioenfonds. Als u die nu lopen heeft, loont het zeker de moeite een overstap te overwegen naar een verzekeringscontract, als u tenminste zekerheid wil over het gewenst resultaat.

Junior Sparen

Fiscaal sparen – Lange Termijnsparen

Via deze vorm van sparen doet u tevens een fiscaal voordeel van +/- 30 % op uw gespaarde som.
Dezelfde voordelen gaan hier op als voor het pensioensparen

Beleggen

Rendement halen is altijd het doel van een belegging.

Via verzekeringsformules is het de dag van vandaag perfect mogelijk om een mooi rendement te halen zonder risico te nemen met uw zuurverdiende spaarcentjes.

Het spaarboekje is voor veel mensen een veilige haven, maar eigenlijk is het dat al lang niet meer. De manier om rendement te halen is beleggen via verzekeringen zonder daarvoor risico’s te nemen.

Uiteraard, kunt u naargelang uw risicoprofiel ook wat meer risico nemen, met het nodige rendement daartegenover.

Tevens kunt u via een belegging in verzekeringen heel wat optimaliseren in het kader van successieplanning en andere fiscale lastposten.

Kortom : Er is heel wat mogelijk !

Wij staan dan ook klaar om u, een oplossing op maat te bezorgen.